Despre noi

Prin magazinul on-line MEDICA dorim să furnizăm consumatorilor produse medicale cu mărci consacrate şi calitate recunoscută în condiţiile unui efort minim din partea clienţilor noştri şi la preţuri mici.

Începând din 1994 de când activăm în acest domeniu, împreună cu clienţii noştri am învăţat importanţa unor specificaţii tehnice performante astfel încât produsul să nu fie depăşit ca performanţe în scurt timp, a fiabilităţii, a asigurării asistenţei tehnice, a pieselor de schimb şi materialelor consumabile pe întreaga durată de viaţă a produsului; în acest sens am selectat portofoliul nostru de produse.

Prin efectuarea achiziţiilor on-line din magazinul MEDICA vrem să minizăm timpul pierdut de dumneavoastră în procesul de aprovizionare şi riscul de achiziţiona produse ce nu vă satisfac expectaţiile.

Într-o piaţă supraabundentă de produse cu preţuri scăzute şi calitate îndoielnică MEDICA vă furnizează produse cu preţuri mici – numai ca urmare a procesării on-line a comenzilor - în condiţiile unor standarde înalte de calitate.

Dorind să împărţim succesul cu clienţii noştri, salutăm orice sugestie ce va duce la creşterea gradului dumneavoastră de satisfacţie în urma colaborării cu noi.

Echipa MagazinulMedica.ro


www.magazinulmedica.ro este dezvoltat si operat de societatea comerciala BIOTEC SRL.

Datele noastre de identificare sunt:

SC BIOTEC SRL
Sediu social: Bd. Decebal nr. 11, sector 3, Bucuresti
Cod Unic de Inregistrare: RO6346365
Nr. de ordine in registrul comertului: J40/19497/1994

IBAN: RO43CECEB00130RON3062333
Banca: CEC BANK BUCURESTI SM

Pentru a ne contacta, va rugam folositi formularul sau numerele de telefon afisate in pagina "Contact".

Copyright © 2014 MagazinulMedica.ro